Aluminium Kozijnen

DRAAIRAMEN – VALRAMEN – DRAAIKIEPRAMEN –  STOLPRAMEN  – TUIMELRAMEN – TAATSRAMEN – DRAAISCHUIFRAMEN – DEUREN – STOLPDEUREN

 

ramen en deuren standaard

Sapa Avantis 70

Voor kozijnen passen wij standaard de Sapa Avantis 70 profielserie toe (isolatieklasse 2.1 – 1.0).

Dit prominent 3-kamer profielsysteem met een bouwdiepte van 70 mm is leverbaar in vlakke profielen of in verdiepte profielen voor meer reliëf in de gevel. Tevens zijn de profielen met blinde ontwatering leverbaar.  Op projectbasis zijn ook andere Sapa profiel-systemen leverbaar zoals de Confort 50 en andere Avantis profielreeksen.

De kozijnen kunnen in RAL kleur worden gemoffeld. Ook kunnen de kozijnprofielen naturel of in kleur worden geanodiseerd.
Geïsoleerde profielen zijn leverbaar in bi-color dat wil zeggen met een verschillende kleur aan de binnen en buitenzijde.

Raam en deurvleugels produceren wij in allerhande uitvoering:

  • naar binnendraaiend: draairamen, valramen, draaikiepramen, stolpramen en schuifkiepramen
  • naar buitendraaiend: draairamen, uitzetramen, stolpramen, uitzetzakramen en draaischuiframen
  • naar binnen/buiten-draaiend: tuimelramen.

Deuren: enkel naar binnen en naar buitendraaiend en als stolpdeuren.

Wij hebben royale ervaring in het produceren van alle raam- en deur typen en behoudens de tuimelramen zijn alle ramen in veiligheidsklasse 2 NEN 5096 (“politiekeurmerk”) leverbaar. De draaikiepramen en de enkele naar binnendraaiende deuren zijn zelfs veiligheidsklasse 3 leverbaar.  Let wel dat er voor de raam- en deur grootte beperkingen gelden, wij informeren u graag!

Referenties